Politieagenten ontwikkelden het afgelopen jaar een scherp oog op het gebied van verborgen ruimtes. Dat ontdekte ook een 23-jarige Rotterdammer toen agenten woensdag 4 juli in zijn auto een verborgen ruimte aantroffen. Daarin zaten drie pakketten aan verdovende middelen verstopt.

Getuigen meldden die middag rond het middaguur dat een man zich verdacht gedroeg in een auto op de Schiebroeksestraat. Het trok ook de aandacht van gearriveerde agenten. Ze volgden de auto enige tijd tot aan de Leningradweg waar hij zijn auto parkeerde. Mogelijk voelde de man nattigheid want hij ging er plotseling rennend vandoor.

Daarop pakten de achtervolgende agenten door en vatten ze de man in de kraag. Dat bleek een goede beslissing. Want bij het doorzoeken van de auto vonden ze drie pakketten met vermoedelijk cocaïne. Ze zaten verstopt in een verborgen ruimte achter het dashboard. De bestuurder is aangehouden en vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij zit nog vast. De auto is voor verder onderzoek in beslag genomen.

Foto: politie

Deel dit artikel