De Rotterdamse popgroep The 004 en het Daniel den Hoed Fonds slaan de armen in één om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoeken. Mike van Doorn, één van de zangers van The 004, maakte zelf van dichtbij mee wat de impact van kanker kan zijn. Hij verloor zijn vader aan een agressieve hersentumor. Eind 2016 heeft hij daarom het nummer ‘Song For Me’ geschreven. Door het nummer samen met de andere groepsleden te maken, wist het zijn leven wat positiviteit te brengen.

Op 15 juni is ‘Song For Me’ officieel uitgebracht en de opbrengst van de verkoop gaat volledig naar de campagne Maak kanker kansloos. De benefietsingle is te vinden op The 004’s EP ‘Memories’, die in meer dan 13 landen verkocht is. Wil jij deze actie van The 004 ondersteunen? Je kunt het doen op verschillende manieren:

Foto: The 004/Daniel den Hoed

Deel dit artikel