Je kent vast het pop-up restaurant Paviljoen aan het Water, maar heb je ook een concert, film en/of kunst avond bezocht in het paviljoen? Van mei t/m september heeft Paviljoen aan het Water een veelzijdig programma onder leiding van diverse programmeurs samengesteld. Zo is er vrijdag avond live muziek , regelmatig een huiskamerbioscoop of exposities van kunstenaars uit Charlois.

Met de programmering is dit jaar verder ingaan op de bestaande gemeenschappen in Charlois en daarmee Rotterdam. Zo staan o.a. Turkse, Syrische en Poolse muziek- en filmavonden op het programma. De exposities draaien dit jaar om het thema portretten. Er wordt actief samengewerkt met andere lokale programmeurs en instellingen zoals Galerie Hommes, t ‘Gemaal, Galerie Niffo, e.a. Nieuw is dit jaar dat tijdens verschillende avonden ook op de donderdag en vrijdag gegeten kan worden; dan gaat de steenoven aan en kan je genieten van een ambachtelijke pizza.

De entree is gratis.
Adres: Brielselaan 157 3081 AC Rotterdam

Foto: Paviljoen aan het Water