Rotterdamse blogster Klaartje (Mrs.Rotterdam op social media) heeft sinds vandaag een eigen biertje bij THOMS Stadsbrouwerij. Klaartje deed mee aan een wedstrijd waarbij Rotterdamse vloggers en bloggers werden uitgedaagd om op originele wijze verslag te doen van hun bezoek aan de in juni geopende Stadsbrouwerij (aan de achterkant van het Stadhuis). Klaartje werd door de jury uitgeroepen tot winnaar en heeft nu een nieuw bokbier naar haar vernoemd gekregen: Klaartje Bokbier.

Haar blog is te vinden via:

1. www.Mr-Rotterdam.nl/Thoms-Stadsbrouwerij
2. www.instagram.com/Mrs.Rotterdam
3. www.instagram.com/Clara.is.Klaar

In THOMS Stadsbrouwerij Rotterdam, het stoere broertje van THOMS Restaurant & Underground Bar, wordt vers bier gebrouwen. De stadsbrouwerij heeft vaste bieren op de tap: THOMS Keilen, THOMS Weizen, THOMS Hoppy Pale Ale, en THOMS New Engeland I.P.A. Speciaal voor de vloggers- en bloggerswedstrijd werd er Bokbier ontwikkeld. In Nederland is het de eerste keer dat er een biertje vernoemd wordt naar een blogger. Klaartje Bokbier is een seizoensbier en is verkrijgbaar vanaf de eerste week van oktober.

Deel dit artikel