Excelsior 2 heeft op eigen veld niet weten te winnen van Fortuna Sittard 2. Ondanks een slotoffensief van de Rotterdammers, vertrokken de Limburgers dankzij een 1-2 overwinning met drie punten richting Limburg.

De eerste doelpogingen waren voor Excelsior 2, maar Robin van der Meer en Anouar Hadouir wisten de mogelijkheden die zij kregen niet te verzilveren. Raak was het na achttien minuten wel aan de andere kant. Miscommunicatie achterin bij Excelsior zorgde ervoor dat Finn Stokkers zijn ploeg op een 0-1 voorsprong kon zetten. De 0-2 kon vlak daarna door Alessandro Damen worden voorkomen.

Voor rust kreeg Excelsior nog enkele mogelijkheden, maar de ruststand was 0-1. Twintig minuten in de tweede helft was het opnieuw raak voor de gasten. Ongelukkig balverlies leide de 0-2 in van Timo Rais. Drie minuten later schoot Dogucan Haspolat de aansluitingstreffer binnen, maar verder dan dat kwam Excelsior 2 ondanks een slotoffensief niet meer.

Foto: Wikipedia

Deel dit artikel