Na vele verzoeken keert de Hollywood Music Hall vanavond nog één keer terug in Rotterdam. Twintig jaar geleden opende de meerdere keren bekroonde “Populairste Uitgaanscentrum van Nederland”. Vanavond gaat ‘Holly’ het oude vertrouwde publiek nog een keer één verwennen met alles wat je van hun gewend was, maar dan in een 2018 jasje.

De grootste DJ’s en ARTIESTEN namen hebben toegezegd om éénmaal terug te keren onder leiding van DJ Patrick met zijn entertainment verspreid met vier discotheken onder één dak en met vier verschillende muziek stijlen.

”Een line-up van vroeger, nu en nieuwe namen waarvan wij denken dat zij ook Nederlandse en/of wereld top gaan bereiken”aldus DJ Patrick.

Area 1: Main All Round
Area 2: Ramblas & R&B planet | Urban | R&B | Bubbling
Area 3: Feestcafé | NL Talige | Classics
Area 4: Partyplanet vs Basement | Freestyle

Tickets zijn nog hier te koop.

Deel dit artikel