We zijn toe aan een nieuwe nachtburgemeester in Rotterdam! Tenminste, wel als het aan de Huiskantine ligt. We hebben natuurlijk Jules Deelder hier in Rotterdam, maar die wordt ook een dagje ouder, en is dus eigenlijk ook niet meer zo actief als het gaat om nachtburgemeester zijn.

De Huiskantine laat dan ook dit via Facebook weten: ”Rotterdam is hip! Regelmatig verschijnen we weer in een internationaal top 10 lijstje waarin we worden geprezen voor onze architectuur, beleid, verborgen plekjes en natuurlijk de horeca!  Bij een internationale stad hoort natuurlijk een bruisend nachtleven, dus ook in Rotterdam! Helaas is de communicatie tussen de gemeente en de (nacht) horeca bezoeker en de ondernemer vaak stroef. In diverse steden wordt er daarom gewerkt met een actieve nacht burgemeester die de perfecte schakel kan zijn tussen deze 3 partijen. De Nachtburgemeester is regelmatig aanwezig bij debatten, vergaderingen en lezingen die te maken hebben met de nachthoreca in de stad.  De Nachtburgemeester zal worden gekozen door middel van stemmen en een vakjury. Binnenkort maken wij de kandidaten voor de functie van nachtburgemeester bekend op onze website en social media kanalen.”

Heb jij ambitie om Nachtburgemeester van Rotterdam te worden? Meld je dan aan via: info@nachtburgemeestervanrotterdam.nl