Op zaterdag 3 november 2018 opent De Beren bezorgrestaurant Spijkenisse & Hoogvliet de deuren van een gloednieuwe vestiging aan de Raadhuislaan 39B in Spijkenisse. Het bezorgrestaurant verhuist hiermee naar een opvallende zichtlocatie middenin het centrum vlakbij de stadhuispassage. Om de verhuizing te vieren is de gehele maand november uitgeroepen tot ‘afhaalmaand’ waarin budgetmenu’s kunnen worden afgehaald voor 5,00 euro per menu.

Om de opening te vieren, is het de gehele maand november feest in de nieuwe vestiging. Arco van Pieterson, franchisenemer van de vestiging, vertelt: “Ik ben ontzettend trots op mijn nieuwe winkel. De gehele maand november hebben we een spetterende openingsactie, waarbij budgetmenu’s afgehaald kunnen worden voor maar 5,00 euro per menu.” Het is Arco gelukt de gemeente te overtuigen om deze actie ook op zondag tot sluitingstijd te veroorloven. Hiermee kan hij de klanten op zondag ook ná 17.00 uur in zijn winkel verwelkomen, een unicum in dit winkelgebied in Spijkenisse. “Ik ben heel blij dat dit gelukt is. We hopen veel nieuwe klanten kennis te laten maken met het afhalen van maaltijden bij De Beren.”

In het bloed
De horeca zit Van Pieterson in het bloed. Al sinds zijn 12e werkt hij in de sector. Na de geboorte van zijn dochter begon hij aan een tussentijdse carrière in de IT, waar hij het schopte tot hoofd IT bij een middelgroot bedrijf. Maar het horecabloed kruipt waar het niet gaan kan, dus in maart 2011 opende Van Pieterson zijn eerste De Beren bezorgrestaurant aan de Bohrweg in Spijkenisse, welke nu na 7,5 jaar verhuist naar de zichtlocatie aan de Raadhuislaan 39B.

De toekomst
Martijn Jansen, CEO van De Beren bezorgrestaurants: “Dit is weer een vestiging die we op een mooie, goed bereikbare locatie mogen openen. Op het gebied van afhalen weten we hiermee grote stappen te behalen. Deze locatie aan de Raadhuislaan is gunstig gelegen aan een doorgaande weg, middenin een winkelgebied met meer dan genoeg parkeergelegenheid. Toekomstplannen zijn er genoeg. Zo zien we op den duur zelfs mogelijkheden voor de lunch. We hopen er veel nieuwe Berenvrienden in Spijkenisse & Hoogvliet bij te krijgen.”