Kritische Rotterdammers, dat is duidelijk, maar het Burgerpanel, wat is dat dan? Dat is een groep Rotterdammers die een mening heeft over onze stad. Over hoe de gemeente omgaat met de stad en haar inwoners. Daar vinden ze wat van. Ze vinden wat van de fietsroutes in de stad, van 14010, van het armoedebeleid, van openbare toiletten, van de parkeervoorzieningen, van de Huizen in de Wijk en ga zo nog maar even door. Het Burgerpanel werpt altijd een positieve kritische blik op het werk van de gemeente en adviseert de gemeente namens de burger. Namens u dus!

Bent u een Rotterdammer en denkt u graag mee over hoe we de stad met zijn allen aangenamer kunnen maken? Werk dan mee met het Rotterdamse Burgerpanel door af en toe een mini-enquête in te vullen over onze stad. Hoe meer Rotterdammers hun stem uitbrengen, hoe meer het Burgerpanel kan spreken namens de burger. Door Rotterdammers, voor Rotterdammers! Doe mee en word vriend via: www.burgerpanelrotterdam.nl/vrienden.

Meer info: www.burgerpanelrotterdam.nl of kijk op Facebook of Instagram!

Deel dit artikel