Gordon stopt per direct met zijn onderneming in Rotterdam . Blushing opende vorig jaar Augustus haar deuren aan de Coolsingel in Rotterdam. Het mooie etablissement met een indrukwekkend groot terras op de eerste verdieping gelegen aan de Coolsingel kon de verwachtingen van de ondernemer niet waar maken. Het openbreken van de Coolsingel en de onmogelijke parkeergelegenheid hebben mede bijgedragen aan het uitblijven van het succes zoals die wel in Amsterdam en Blaricum het geval is.

“ Het is vreselijk jammer want ik geloofde echt in een dergelijk concept in Rotterdam maar helaas heeft het toch een andere werking gehad dan ik gedacht had. Ondernemen is risico’s nemen en dan moet je doorschakelen. We zijn met Blushing bezig om te groeien maar als er een stagnatie zit dan moet je die oplossen en dat heb ik nu gedaan. Ik leg de focus op mijn twee goed lopende zaken in Amsterdam en Blaricum en op andere mooie horeca plannen. Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open.” aldus Gordon.

Foto: Blushing