Gisteren heeft het Sophia TV officieel de videoclip van het nummer ‘Chrisco feat. Jasz – Ze komen eraan (Sophia Sinterklaas rap)’ op YouTube gereleased. Christiaan Vermaas (Chrisco), een van de medische studenten heeft dit nummer samen met een vriend gecomponeerd voor het komende Sinterklaasfeest in het Erasmus MC-Sophia.

Elk jaar wordt Sinterklaas in het Sophia groots gevierd en deze viering heeft dan ook als inspiratie gediend voor deze rap. Vanuit het Sophia kinderziekenhuis ontstond het idee om een eigen Sinterklaas rap te maken, aangezien deze nog niet bestond.

Sophia TV hoopt met deze rap aandacht te kunnen vragen voor de kinderen in het Sophia. Het sinterklaasfeest in het Sophia is een feest van verbintenis voor jong en oud. Dit nummer hoopt bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring/feestelijke viering waarin de kinderen uit het Sophia centraal staan en zo even hun zorgen kunnen vergeten.

Foto: Sophia TV