Na het overweldigende succes van vorig jaar is het animo om mee te doen enorm! Natuurlijk kan je tijdens Black Friday weer shoppen tot minimaal 23:00 uur. In ieder geval De Bijenkorf, H&M en Weekday zijn zelfs tot middernacht geopend!

In de Koopgoot kan er gedanst worden bij de DJ’s op de trappen aan beide kanten. Ook komt er weer een gave actie met speciale Black Friday-tassen in Koopgootstijl die je zeker wilt hebben.
Er zijn shoptegoeden te winnen in Cashcabines bij de WTC shops en bij Decathlon Coolsingel Rotterdam. De Lijnbaan wordt aangekleed met waslijnen met daaraan zwarte T-shirts die na afloop aan een goed doel worden geschonken. Central Plaza Rotterdam verrast haar bezoekers met een Mystery shopper die aankopen of delen daarvan vergoedt. De Markthal zorgt voor een DJ, een violiste en danseressen. Kortom, het wordt dankzij de inzet van alle winkelgebieden weer één groot feest!

In de komende weken maken de deelnemende winkels hun Black Friday acties bekend, Ook zijn er winacties van onder andere IBIS Rotterdam City Centre, zoals een overnachting voor het hele gezin. De acties worden aangekondigd op de Facebookpagina van Black Friday Rotterdam: www.facebook.com/blackfridayrotterdam

Foto: Guido Pijper

Deel dit artikel