Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Eindelijk is het dan zo ver. Op zondag 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland en verblijft hij weer aan boord van het ss Rotterdam! Wij verwelkomen hem graag op zondag 18 november om 15:00 uur samen met zijn pieten op de kade bij het ss Rotterdam.

Na een lange reis met De(pakjes)Tenders zijn Sinterklaas en de pieten heel erg blij om weer terug te zijn in Nederland. Zij vinden het geweldig om hun tijd in Nederland door te kunnen brengen op het historische ss Rotterdam.

Verwelkom Sinterklaas en zijn pieten op de kade bij het ss Rotterdam en stap samen aan boord van het schip. Tussen 15:15 en 15:45 uur rust Sinterklaas uit van zijn lange reis. Maar van 16:00 tot 17:00 uur wilt Sinterklaas alle kinderen graag begroeten in de Grand Ballroom op het Upper Promenade Deck.

Wil jij ook hierbij ook aanwezig zijn? Ontmoet en begroet dan Sinterklaas op zondag 18 november van 15:00 – 17:00 uur.