Nooit meer wachten op je Julia’s pasta en Turkse pizza van The Döner Company en óók nog eens je trein halen? Op een aantal grote stations in de Randstad, zoals Amsterdam en Utrecht Centraal, is dit al een aantal maanden mogelijk, maar nu is dan ook eindelijk Rotterdam Centraal aan de beurt. Foodsy, de start-up uit Utrecht die het eerste pre-order & pay platform van Nederland heeft ontwikkeld, rolt het concept na succesvolle samenwerkingen en pilots met grote ketens verder uit over het land.

Foodsy zorgt ervoor dat alle treinreizigers in Nederland van tevoren kunnen bestellen en betalen via de Foodsy-app, hierdoor kunnen zij tijdens de ochtendspits en avondspits bij allerlei winkels op het station de rij overslaan en binnen 10 seconden hun favoriete maaltijd meenemen in de trein! Foodsy belooft de treinreiziger binnen 10 seconden zijn kopje koffie, pasta, yoghurt of döner op elk moment van de dag, dus zelfs tijdens de spitsuren!

Vanaf deze week zul je de paarse Foodsy pick-up points ook tegenkomen op Rotterdam Centraal! Je bestelling staat dan op de minuut nauwkeurig klaar bij het pick up point in de gekozen winkel. De app start op Rotterdam Centraal met samenwerkingen met de populairste winkels zoals Julia’s, Satebar en The Döner Company, maar zal het aanbod gaandeweg blijven uitbreiden.

Met zeven jonge twintigers werken ze bij Foodsy hard aan dit innovatieve en technische initiatief, door de focus op de treinreizigers te leggen, kunnen ze een breed platform aanbieden zodat er voor elke consument een favoriete winkel op het station tussen zit! Foodsy is enorm aan het groeien en zorgt ervoor dat de consument comfortabeler en sneller onderweg kan consumeren. Met een jong team voeren ze de taken van A tot Z uit, ze werken hard en hebben een mooi doel voor ogen, bij 80% van de stationswinkels moet het straks mogelijk zijn om van tevoren een bestelling via Foodsy te plaatsen.

Foto: Foodsy