Stralende lichtjes, kerstbomen, een kerstdienst met een mix van bekende en nieuwe kerstliederen, dans, theater, hapjes en meer. Een kerst om nooit meer te vergeten. Maandagavond 24 december 2018 om 18.30 en 21.00 vinden de kerstdiensten weer plaats in het World Trade Center van Rotterdam. Het thema? A star is born. City Life Church Rotterdam (CLC) maakt de producties mogelijk. CLC is een kerk, maar dan net effe anders.

Wat de reden ook is, jij bent uitgenodigd Wil je samen met vrienden en familie eens een kerstdienst bezoeken? Of ben je benieuwd hoe kerst in een moderne kerk wordt gevierd? Wat de reden ook is, dit is misschien wel de beste gelegenheid om kerst mee te beginnen. Jij bent uitgenodigd en je mag mensen meenemen.

Twee kerstdiensten waarvan een met kinderprogramma Op maandag 24 december vinden er twee kerstdiensten plaats in het World Trade Center in Rotterdam. De eerste dienst start om 18.30 en de tweede dienst begint om 21.00. Tijdens de eerste dienst zal er een speciaal kinderprogramma zijn met leuke activiteiten. Er is ook een ouderruimte waar je de dienst kunt volgen op livestream als je even bij je kind(eren) wilt zijn.

Bestel vandaag nog je (gratis) tickets Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus reserveer je gratis tickets snel via clcrotterdam.nl/kerst.

Foto: CLC