Tennistoppers nemen het op tegen talenten in de 46e editie van het bekende tennistoernooi. Het ABN AMRO World Tennis Tournament is van 9 tot en met 17 februari in Ahoy. Bekende toppers als Zverev, Cilic, Dimitrov, Goffin, Monfils, Nishikori, Raonic en Tsonga nemen het op tegen talenten als Chung, Tsitsipas, Edmund, Khachanov, Shapovalov en Kyrgios.

Van dinsdag tot en met zaterdag vindt het 11e ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament plaats.

Voor bezoekers is er veel te beleven en te doen. Zo zijn er bij Shops & Bites winkeltjes, eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein, waar u spelers kunt ontmoeten. Op Sports Plaza is een activiteitenplein waar u onder deskundige leiding allerlei tennisvormen kunt uitproberen. Voor jong en oud is er ruimte om een unieke tenniservaring op te doen. Op Sports Plaza kunt u ook de trainingen van de toppers bekijken.

Kijk voor meer informatie en kaarten op Abnamrowtt.nl.

Foto: Ahoy