Geluidsoverlast, pesterijen, stank, ruzie… buurtgenoten kunnen elkaar heel wat ellende bezorgen. Wie dit soort woonoverlast ervaart kan nu makkelijk deskundig advies inwinnen.

De Advieslijn Woonoverlast Rotterdam (AWR) biedt maatwerk voor woonoverlast van buren of buurtgenoten. U kunt bellen of mailen met een deskundig adviseur. Deze geeft u de mogelijkheid uw verhaal te doen en uw emoties te uiten. Vervolgens geeft hij of zij u persoonlijk advies. Als u belangstelling heeft voor buurtbemiddeling kunt u daarvoor worden aangemeld. Het contact is vertrouwelijk en – als u dat wilt – anoniem.

De gemeente Rotterdam heeft samen met de woningcorporaties Havensteder, Vestia, Woonbron en Woonstad opdracht gegeven voor deze advieslijn. AWR is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 3 777 666 (maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, lokaal tarief).

Foto: Rene Castelijn

Deel dit artikel