Op zoek naar mooie lingerie voor een spotprijs? Dan ben je bij deze fabrieksverkoop aan het juiste adres. Hunkemöller geeft in Ahoy een FINAL Sale. Alle producten gaan voor prikkie weg!

Er komen enorm veel vrouwen op deze sale af was bij de voorgaande edities te merken. Vrouwen van jong tot oud staan dan al vanaf ‘s ochtends vroeg in een meterslange rij om de nieuwste lingerie, bikini’s en badpakken zo goedkoop mogelijk te bemachtigen. Alle lingerie kost nu zelfs maar 2,50 euro, enorm goedkoop vergeleken dus met de originele winkelprijs.

Deze fabrieksverkoop is van 23 t/m 26 januari 2019 en de entree is vier euro.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de Hunkemöller fabrieksverkopen? Ga dan naar www.hunkemoller.nl/fabrieksverkoop. Hier is gedurende het hele jaar informatie te vinden over fabrieksverkopen en zal als eerst informatie beschikbaar zijn over nieuw gepland fabrieksverkopen.

 

Foto: Open Rotterdam