Vanavond in Opsporing Verzocht een emotioneel interview met de moeder van Feis, beelden èn informatie over de schutter.

Op Nieuwjaarsdag werd in de vroege ochtend in Rotterdam rapper Feis doodgeschoten. Ook zijn broer raakte gewond bij een opstootje voor een kroeg. Hij is pas net uit zijn coma ontwaakt. Een onbenullige kroegruzie waar ze niks mee te maken hadden lijkt de aanleiding.

“Ik was net een soort robot. Want, ja… De ene moet je begraven en de andere vecht voor zijn leven.  Ik kan het niet in woorden beschrijven, maar je wenst het echt niemand toe.” De moeder van Feis beland in een vreselijke situatie als zij op Nieuwjaarsdag te horen krijgt dat haar ene zoon is doodgeschoten en de andere zwaar gewond is geraakt. Een vreselijk misdrijf dat de politie zo snel mogelijk wil oplossen. Maar daar is de hulp van het publiek bij nodig. Daarom besteedt Opsporing Verzocht morgenavond aandacht aan de zaak. Er worden beelden getoond en informatie gegeven over de schutter.

Opsporing Verzocht is te zien op dinsdagavond om 20.30 uur op NPO1 en woensdag om 11.20 uur op NPO2. Ook zijn de uitzendingen online terug te kijken via www.opsporingverzocht.nl.

Deel dit artikel