Rotterdamse horecaondernemer Frank van Hese en Soufiane Chokarni, met wie hij al jaren samen werkt aan diverse creatieve concepten gaan samen met de huidige eigenaar een nieuw avontuur aan. Maart 2019 openen zij nachtclub REVERSE in het centrum van Rotterdam.

Ommekeer
REVERSE staat voor een ommekeer in de clubscene. Het pand dat voorheen adres hield aan de Delftsestraat is nu volledig omgegooid. De ingang bevindt zich nu aan het bekende uitgaansgebied bij het Schieblock en onder andere deze aanpassing hebben gezorgd voor de naam REVERSE. Daarnaast is de naam REVERSE ontstaan om een nieuwe beweging te stimuleren. Een beweging die je opnieuw en opnieuw beleefd. “We willen dat iedereen zich thuis voelt en terugkomt voor het geweldige concept’’ zegt manager Jeffrey van Alphen.

Rotterdam
De bezoekers zullen een afspiegeling zijn van Rotterdam. Mannen, vrouwen, gender neutraal, gay, straight, blank, getint en donker. Iedereen is welkom met de juiste energie. Waar tegenwoordig veel zaken in het uitgaanscircuit hun deuren sluiten of gemaakte plannen geen groen licht krijgen van de gemeente, opent REVERSE zijn deuren. REVERSE speelt in op de behoefte van het Rotterdamse nachtleven.

Openingsweekend
REVERSE organiseert vrijdag 8 en zaterdag 9 maart zijn openingsweekend. De club opent daarna elke vrijdag en zaterdag de deuren om 23.30 uur en gaat door tot de vroege uren. De kwaliteit van muziek staat centraal, waarbij een brug wordt geslagen tussen een commercieel aanbod en de underground scene. De resident dj’s zullen voor de muziek zorgen. Deze club heeft alles wat een echte club moet hebben.

Foto: REVERSE