Wie wordt de Rotterdamse Zakenvrouw van 2019? Aanstaande 10 april weten we het, maar voordat het zover is moet er worden gestemd. Dat kan vanaf 25 maart. Maar op wie? Dit zijn de genomineerden:

In de categorie Nationale-Nederlanden Zakenvrouw Met Personeel zijn genomineerd: Emily Ansenk (Kunsthal Rotterdam), Nelleke Elbert (Destino & Bertmans), Nan Su (Dutch Sino Business Promotions), Joke Nuijs (Reisbureau Buitenlandsche Zaken) en Karin van Elten (Glazenwasserij van Elten).

In de categorie Ibis Novotel Zakenvrouw Zonder Personeel zijn genomineerd: Mahesvari Autar (DesiYUP), Kelly Vinck-Atwa (Young Professionals United), Marieke Pijler (Brand Density), Birgit van der Heide (Babs Oppasservice) en Lisette Jerkovic (ViceVersa Communicatie en De Kleine Rotterdammer).

Aanstormend talent
En dan is er ook nog ruimte voor aanstormend talent. In de categorie Rabobank Aanstormend Talent kan worden gekozen voor: Suzanne Knegt (RotterTram), Graciella van Hamersveld (Closure), Pauline Calmez (Netwerk Nieuw Rotterdam), Hande Macit (Luwia), Yasmin Wilnis (Startup Funding).

Ook dit jaar zijn weer veel Rotterdamse zakenvrouwen voorgedragen. Op maandag 4 en 11 maart vinden de jurygesprekken plaats waarna per categorie 3 finalisten worden geselecteerd. Vanaf 25 maart kan op hen gestemd worden via de website www.rotterdamsezakenvrouw.nl. Het juryoordeel is doorslaggevend bij de bepaling van de uiteindelijke winnaars.

Uitreiking
In de Burgerzaal van het Stadhuis worden op woensdag 10 april de awards uitgereikt. Dit doet Economiewethouder Barbara Kathmann.

Foto: Ondernemen010