Dunkin’, een van ’s werelds grootste coffee and baked goods merken, komt naar Rotterdam. Donutliefhebbers in Rotterdam kunnen hun hart ophalen, want Dunkin’ opent 17 april niet één, maar twee vestigingen in de stad. Een vaste vestiging opent aan de Beurstraverse, ook wel bekend als de Koopgoot. Daarnaast opent er aan de Lijnbaan een heuse Dunkin’ pop-up store. Niet getreurd, want de pop-up zal zich minimaal een jaar vestigen, met de insteek om te verlengen.

Na Almere en Leiden volgt ook Rotterdam met twee gloednieuwe vestigingen in nieuwe Dunkin’ huisstijl. Voormalig Dunkin’ Donuts heeft haar naam veranderd naar Dunkin’ omdat de keten haar klanten wil enthousiasmeren voor zowel duurzaam gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen, als de iconische donuts. Met de opening van beide winkels in Rotterdam heeft de donut- en koffiegigant alweer 22 vestigingen in Nederland.

“Wij zijn heel trots op het feit dat we maar liefst twee vestigingen in de prachtige havenstad Rotterdam mogen openen, en hiermee alweer 4 Dunkin’ stores in compleet nieuwe huisstijl vestigen” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.
Dunkin’ Rotterdam

De winkel aan de Beurstraverse opent op 17 april om 07.00 haar deuren. De opening van de vaste vestiging zal traditiegetrouw gepaard gaan met een ludieke actie, waarbij de eerste 100 klanten beloond worden met een jaar gratis donuts. De nieuwe Dunkin’ store beschikt over 70m² met terras, waar er een heerlijk kop koffie & donut genuttigd kan worden, onder het genot van de zon. Het gehele assortiment van dranken en donuts zal 7 dagen per week van 07.00 tot 22.00 uur beschikbaar zijn. Ook het uitgebreide ontbijt zal geserveerd worden: van verse croissant en muffins tot heerlijke bagels en belegde broodjes.

Dunkin’ Pop Up Rotterdam
De pop-up store opent ook op 17 april om 9.00 uur in de tijdelijke kiosk aan de Lijnbaan 98 en zal hier minimaal een jaar geopend blijven. Ook hier zal er een uitgebreid assortiment aan warme & koude dranken, donuts en ontbijt geserveerd worden. De Rotterdam Dunkin’ pop-up store zal 7 dagen per week geopend zijn van 07.00 – 00.00 uur.

Dunkin’ App
De vraag naar een digitale manier om acties van het populaire koffie- en donutmerk te kunnen volgen heeft geleid tot een unieke loyalty app. Dunkin’ fans zullen via de app beloond worden met veel kortingen en spaar voordelen. Van plan om op 17 april een van de nieuwe vestigingen in Rotterdam te bezoeken? Zorg dat je de app gedownload hebt om tijdens de openingen een gratis drankje naar keuze te ontvangen.

Deel dit artikel