Waardenberg en De Jong zijn terug in het Nieuwe Luxor Theater! We zien hun typerende theater, opnieuw gewogen, samen met regisseur Jeroen De Man en mét gebruik van de oorspronkelijke decors. Een wand vol overhemden, springkussens, een patatzaak, een ouderwets stinkende brommer…?

Waardenberg en De Jong kijken om. Ze verbazen zich over wat ze ooit allemaal maakten in het theater (1987-1999). Om nu al die oude acts klakkeloos op te voeren, dat is ook weer zoiets. Leuk voor de fans, maar, vragen de heren zich af: willen we dat? De tijden zijn veranderd. Laat het Rotterdamse duo, dat furore maakte met absurde acts en waaghalzerij zich iets ontzeggen? Durven ze nog op grote hoogte een stalen balk te schilderen? Laten ze zich beperken door de soms doorgeschoten censuur?

Een wild aan elkaar gelijmd theaterprogramma bestaande uit een bizarre mix van oude acts en nieuwe vondsten.

De kaartverkoop voor 13 shows in januari 2020 start woensdag 17 april om 10.00 uur via de website van het Luxor Theater.

Deel dit artikel