De Rotterdamse conducteur, Giovanni Eenig, die op 8 april 2019 viraal ging met een video waarin hij als conducteur begon te rappen, werkt momenteel aan een videoclip. De videoclip verschijnt in mei 2019 op YouTube en het bijbehorende nummer wordt gelijktijdig op de grote streamingdiensten uitgebracht.

De populariteit van de video die viraal ging heeft ervoor gezorgd dat Giovanni de stap heeft gezet om een officieel nummer op te nemen. Op 17 april 2019 heeft hij het nummer genaamd “Mee Met De RET” opgenomen in muziekstudio Dippel Studio te Schiedam. Het nummer wordt in samenwerking met zijn management, V. Double G. Drones en het multimediabedrijf Rezone Media uitgebracht, en is geproduceerd, gemixt en gemasterd door Jayden Mentho uit Rotterdam.

Samenwerking met de RET
Vorige week heeft het management gecommuniceerd met de RET en op dinsdag 30 april wordt het project besproken op het hoofdkantoor van de RET. Het doel is om samen te kijken naar de mogelijkheden van een lange termijn samenwerking en hoe een positieve boodschap in de videoclip kan worden doorgegeven aan OV-reizigers.

De bekendmaking van dit project heeft in een bericht op de Facebookpagina van De Rappende Conducteur 4227 aantal mensen in minder dan 24 uur bereikt. Gio Gierdharie van V. Double G. Drones, laat het volgende los over het project: “De positieve manier waarop Giovanni een groot publiek heeft bereikt, heeft ons ook geraakt waar onze missie en visie zijn samengekomen.”

Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website www.derappendeconducteur.nl. Giovanni Eenig is als artiest op de social media-kanalen Facebook en Instagram te volgen als @derappendeconducteur

Foto: Rezone Media