120 jonge Feyenoord-supporters beleefden gisteren de middag van hun leven in De Kuip. Ouders/verzorgers konden hun kinderen van 6 tot 10 jaar online aanmelden voor een ‘echte’ Feyenoord-training. Deze werd aangeboden door sponsor Opel in verband met hun 120 jarig bestaan. Vol enthousiasme gingen de 120 winnende kinderen nietsvermoedend aan de slag om hun vaardigheden te verbeteren. Daarna volgde een verrassing. Een video van Jens Toornstra verscheen op de schermen en hij stelde de kinderen de vraag of ze naar De Kuip wilden komen voor een wedstrijd tegen 11 selectiespelers van Feyenoord. En of ze dat wilden! Een belevenis om nooit te vergeten.

De wedstrijd tussen de kinderen en Feyenoord-selectie zorgde voor een primeur in De Kuip. Nooit eerder nam een tegenstander van Feyenoord het met zoveel spelers op tegen de stadionclub. Voor de kinderen een droom die uitkwam, voor de Feyenoord-spelers een mooi contact met hun jongste aanhang en een oefenpotje tijdens het Eredivisie verlof.

De wedstrijd eindigde overigens in 2-2.

Foto: Bram Berkien