Zoals pas bekend is gemaakt is er op 26 april rond 02:45 uur een handgranaat gevonden voor de deur van Club BLU. De club was op dat moment gesloten. De eigenaar, Ibrahim Yüce, zoekt naar mensen die iets gezien of gehoord hebben bij bovengenoemde datum en tijdstip.

De eigenaar van de uitgaansgelegenheid wil graag meer weten en looft daarom een beloning van 15.000 euro uit

Heb je informatie? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie verstrekken kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Wens je informatie te delen buiten politie om, dan kan dat ook via info@clubblu.nl of door te bellen met 071 – 2032021. De verstrekte informatie zal op discrete wijze worden behandeld.

View this post on Instagram

Aan degene die aanwijzingen of inlichtingen verstrekt, die kunnen leiden tot de aanhouding, althans het bekend worden van de identiteit van de dader(s) c.q mededader(s) van een incident bij Club BLU Rotterdam. Zoals in verschillende media bekend is gemaakt is er op 26 april rond 2:45 een handgranaat gevonden voor de deur. De club was op dat moment gesloten. Heb jij iets gezien of gehoord? Wij zijn op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben de boven genoemde datum en tijdstip. Heeft u informatie? bel dan met 0900-8844. Anoniem informatie verstrekken kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Wenst u informatie te delen buiten politie om, dan kan dat ook via: info@clubblu.nl of door te bellen met 071 – 2032021. De door u verstrekte informatie zal op discrete wijze worden behandeld. Mocht uit uw tip blijken dat u over informatie beschikt die alleen bij de dader(s) en/of direct betrokkenen bekend is en mocht dit leiden tot aanhouding en veroordeling van verdachte(n), zal club BLU over gaan tot uitkering van de beloning. Indien door meer dan één persoon rechtens op uitkering van de beloning aanspraak zal worden gemaakt, zal aan elk van hen een deel van de beloning worden uitgekeerd, in evenredigheid met de waarde van de verstrekte informatie.

A post shared by CLUB BLU (@clubblunl) on

Foto: Google Streetview

Deel dit artikel