Op zondag 12 mei rond 23.00 uur is meerdere malen geschoten op een auto in de Joubertstraat in Rotterdam-Feijenoord. Kort daarna trof de politie een uitgebrande auto aan op de Jalonstraat. De politie zoekt getuigen.

De politie kreeg de melding dat er meerdere malen geschoten zou zijn op de Joubertstraat in de Rotterdamse wijk Feijenoord. Ter plaatse trof de politie een kogelinslag aan in de geparkeerde auto en hulzen. Gelukkig raakte bij het schietincident niemand gewond. Nog geen uur later kreeg de brandweer het bericht dat op de Jalonstraat, zo’n 1,5 kilometer van het schietincident, een auto in brand stond. Het betrof een Volkswagen Golf met valse kentekenplaten. De auto is volledig uitgebrand. De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld en of er een verband bestaat tussen beide incidenten.

Foto: politie

Deel dit artikel