Ontdek de geheimen van de prachtige gebieden rondom de Rotte. Tot en met 21 juni is het iedere vrijdagavond Rotte Lente Avond. Fietsend, wandelend of varend passeer je hotspots waar je kennismaakt met activiteiten. De routes van de Rotte Lente Avonden zijn vooraf uitgezet met linten. Met een route- en stempelkaart op zak ga je van start. De ene keer ontdek je het gebied per fiets, de andere keer te voet of via het water. De afstanden zijn relatief kort zodat er voldoende tijd is om deel te nemen aan alle activiteiten onderweg.

Plezierrivier de Rotte kronkelt vanuit de achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum. De rivier biedt plek voor plezier en ontspanning, en dat binnen handbereik. Op de routes zijn diverse activiteiten en hotspots. Van mooie vergezichten en verborgen plekjes tot stoere en verrassende activiteiten. Met de stempelkaart die je krijgt bij de start kun je op iedere hotspot een keer meedoen, rondkijken of iets ophalen. Zo kune je tuben, een Elliptigo uitproberen, meedoen aan een proeverij. Of bijzondere vogels spotten, meedoen met een mini-workout of een kijkje nemen in een galerie. De activiteiten zijn voor jong en oud. Maar niet geschikt voor de echte kleintjes, vandaar de leeftijdsgrens vanaf 8 jaar. Bij de finish krijgt iedereen een goodybag vol met informatie om nog eens terug te komen naar het gebied.

Meer informatie
Wanneer: tot en met 21 juni
Waar: aan de Rotte
Kosten: gratis, wel graag vooraf aanmelden via de site.
Kijk voor meer informatie op OokditisdeRotte.nl.

Bron&foto: gemeente Rotterdam

Deel dit artikel