Eurovisie Songfestival-finalist Duncan Laurence komt op vrijdag 11 oktober mét band naar de Rotterdamse Maassilo. Laurence’s sfeervolle ballade Arcade is intussen bijna 15 miljoen keer beluisterd, en na dit weekend zal dat getal aanzienlijk vermenigvuldigen. De kaartverkoop voor zijn optreden in de Maassilo start zaterdag 18 mei om 10.00 uur via www.rotown.nl.

Duncan Laurence is niet het standaard handjes-in-de-lucht act die we vaak bij talentenjachten en (song)festivals aantreffen. Zijn liedjes klinken stemmig, kwetsbaar en subtiel, doorspekt met stijlen als folk, neosoul, gospel en pop. In de Maassilo zien we Laurence compleet in zijn element, als het hele Eurovisie-circus voorbij is. Neem je aanstekers en lichtballen alvast mee naar de Maassilo, want dit wordt een concert van ontroerende, hartverwarmende kwaliteit. Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en heeft uitsluitend staanplaatsen.

DUNCAN LAURENCE:
Vrijdag 11 oktober 2019, Maassilo, Rotterdam
Zaal open: 19.30 uur | aanvang: 20.30 uur
Prijs: 16,50 euro (incl servicekosten)
Tickets: https://www.rotown.nl/agenda/duncan-laurence