Parkeren bij de Euromast om vervolgens even langs Diergaarde Blijdorp te rijden om naar Bokito te kijken of alvast een snack halen bij de Loempia Kraam als je toch langs Rotterdam Centraal toetert. En dat allemaal gewoon in je woonkamer of tuin. Nultien Kleding brengt het eerste echte Rotterdamse speelkleed uit. Met meer dan 20 Rotterdamse iconen een leuk en leerzaam cadeau voor de kleine Rotterdammers.

En om alle kleintjes blij te maken, doneren zij van elke verkocht speelkleed 1 euro in de vorm van speelkleden aan het Sophia Kinderziekenhuis. De speelkamers zullen worden gevuld met Rotterdam en plezier. De eerste symbolische overhandiging en lancering van de pre-order is woensdag 26 juni om 11.00 bij Wytemaweg 80, 3015 CN Rotterdam (ingang Erasmus MC Wytemaweg).

De eerste vijfhonderd (500) speelkleden (€49.95) zullen in de week van 25 juli worden uitgeleverd maar om zeker te zijn dat jij er eentje in huis hebt, kun je van 25 juni een pre-order plaatsen www.nultien.nu. De speelkleden worden wereldwijd verzonden naar alle Rotterdammers die Rotterdam iets dichterbij willen hebben en zullen later ook verkrijgbaar zijn bij de speciaal zaken.