Stichting Zwerfkatten Rijnmond heeft hulp nodig om het katertje Wodan te redden. De kitten werd afgelopen vrijdag gevonden op straat: vermagerd, uitgeput en met een ernstig gewond oog.

”We weten niet wat er is gebeurd maar Wodan is meteen naar de spoedkliniek gebracht waar hij nog steeds verblijft om aan te sterken. Helaas, zijn oogje is niet meer te redden en moet verwijderd worden. Hij krijgt nu pijnstilling en zal snel een operatie ondergaan. Dat brengt veel kosten met zich mee”, aldus Stichting Zwerfkatten Rijnmond.

Wil je iets bijdragen zodat Wodan weer pijnvrij kan zien? Maak een bedrag over op IBAN: NL82 ABNA 0428 5575 97  t.n.v. Stichting Zwerfkatten Rijnmond en o.v.v. ‘Wodan’. Dank namens Wodan en wie weet brengt jouw ‘offer’ hem alle wijsheid, zoals in de mythe van de Noorse god! Wodan is trouwens niet te reserveren.

*HULP GEVRAAGD!* Dit ongelukkige ventje werd vrijdagavond op straat gevonden. Vermagerd, uitgeput en met een ernstig…

Geplaatst door Stichting Zwerfkatten Rijnmond op Zondag 30 juni 2019

Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Deel dit artikel