Het staat misschien haaks op de gezonde trend die door Nederland raast, maar volgens Bram Ladage kun je gewoon van een vers Brammetje blijven genieten zonder dat je je daar schuldig over hoeft te voelen. Een patatje op z’n tijd is namelijk écht zo slecht nog niet. Om deze gedachte kracht bij te zetten introduceert Bram Ladage vanaf 6 juli de sporthanddoekactie. Iedere sporter die zichzelf – gekleed in sportoutfit en-/of met sportattribuut – trakteert op verse patat van Bram Ladage, krijgt een limited edition sporthanddoek met het toepasselijke credo: “Ik verbrand nu mijn Brammetje” cadeau.

Een gezonde balans
Anno 2019 ontkomt bijna niemand meer aan het nastreven van een gezonde levensstijl. Volgens menig foodie is een healthy lifestyle essentieel voor een lang en gezond leven. “Eens”. zegt Rocco Ladage. “Maar dat betekent niet dat je jezelf zo nu en dan mag trakteren op een heerlijk vers patatje. We moeten natuurlijk wel gewoon blijven genieten. Volgens ons draait het om de balans: we stimuleren sporten ten zeerste, maar vinden ook zeker dat je je soms mag verwennen met iets lekkers”. Om naast het genieten van een patatje ook het sporten te stimuleren, introduceert Bram Ladage de Bram sporthanddoekactie. Iedereen die in sportoutfit en-/of met sportattribuut een zak verse patat haalt bij een Bram Ladage filiaal ontvangt – zolang de voorraad strekt – de limited edition sporthanddoek cadeau.