Loungen in een zitzak met een drankje en het mooiste uitzicht over Rotterdam mag natuurlijk niet ontbreken. Bij de Euromast kunnen ze niet wachten tot de zon weer vaker gaat schijnen en daarom lanceren zij in samenwerking met Sit&Joy een nieuw concept deze zomer; de hoogste pop up rooftop bar van Nederland! Het platform van de Euromast op meer dan 100 meter hoogte wordt aangekleed met zitzakken van sit&Joy en er staat een goed gevulde bar!

Waan je even in een andere wereld en beleef samen met jouw liefde, vrienden en/of familie de zomerdagen op meer dan 100 meter hoogte, of kom na je werk met collega’s naar de Euromast en ruil het terras in voor de rooftop bar.

Kom jij de sfeer proeven? Zij zorgen voor een unieke ambiance en lekkere drankjes! De rooftop bar is geopend van van 5 juli t/m 25 augustus tussen 12:00 en 21:30 uur.

HAPPY HOUR
Tussen 17:00 uur en 19:00 uur is het happy hour! o.v.v. rooftop bar krijg je voor € 7,50 toegang tot 185 meter hoogte (incl. ritje met de Euroscoop) en ontvang je twee consumptiebonnen.

Let op: De rooftop bar is de hele week geopend onder voorbehoud van weersomstandigheden. Het is niet nodig om te reserveren, kijk wel even van te voren op onze website of de bar open is.

Foto: Euromast

Deel dit artikel