Ondernemersechtpaar Sanjay en Saskia uit Rotterdam zijn de winnaar geworden van de Winkelier van het Jaar verkiezing 2019. Hiernaast vieren zij deze maand ook hun Linnen Jubileum omdat hun bedrijf ”Picture MomentZ ” op winkelcentrum Zuidplein deze maand 12 jaar bestaat. Het bedrijf Reclamefolder.nl organiseert deze verkiezingen voor alle ondernemers. Het is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. Ze zijn op zoek naar de winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. Winkels waar klanten iedere keer weer naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren. Winkels die het verdienen om in de spotlights te staan.

Naast Picture MomentZ deden ook andere bedrijven mee zoals Hunnie, Carrabas Speelgoed en Games Workshop Limited, allemaal Rotterdamse ondernemers. Picture MomentZ heeft uiteindelijk de meeste stemmen gekregen.

Van 23 mei tot en met 2 juli konden consumenten stemmen op hun favoriete winkel in een van de dertien categorieën. Iedereen die stemt maakte zelf ook kans op fantastische prijzen. Op donderdag 4 juli werden alle winnaars per gemeente bekend gemaakt. Om in aanmerking te komen voor een gemeente en provincietitel had je wel minimaal 30 stemmen nodig. Op 12 juli kunnen ze ook ook landelijke nog kans maken op een Provinceprijs. De landelijke titel wordt per categorie door een vakjury toegekend. Van de landelijke winnaars wordt er een interview geplaatst in het AD op de pagina De Ondernemer.

Bezoek PictureMomentZ voor de leukste fotocadeaus die klaar zijn binnen 1 uur of sneller. In de winkel app je de foto en vervolgens is het super snel klaar!

Foto: PictureMomentz 
Deel dit artikel