De Rotterdamse Koopgoot trapt de zomervakantie spectaculair af met de 7e editie van Theater de Koopgoot. Van zaterdag 20 juli tot en met zondag 18 augustus staat de bekende winkelpassage ieder weekend in het teken van amuserend straattheater voor jong en oud. Het winkelen maakt plaats voor een veelbelovend theaterprogramma met acts van creatieve ballonkunstenaars, acrobaten en steltlopers. Toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Theater de Koopgoot 2019
Na de lovende reacties op de voorgaande zes edities, belooft Theater de Koopgoot ook dit jaar weer een bijzonder evenement te worden. De gratis zomeractiviteit voor het hele gezin biedt een afwisselend theaterprogramma; van ballon – en suikerspinkunst, tot steltlopen en stunts op een eenwieler. Nederlands kampioen goochelen, Jofri Boekschoten, trapt het theaterprogramma af met zijn vier meter lange vriend White Man. Ook zijn succesnummers als de Tall Tale Acrobatics en Strong (wo)man show op veler verzoek weer terug dit jaar. Voor de liefhebbers staat er zelfs een mooie verrassingsact op het programma: de interactieve 3D Pacman. Het volledige programma staat op de website van Theater de Koopgoot.

Deel dit artikel