Vandaag is het dan na weken wachten eindelijk zover: de nieuwe videoclip ”Kameraadjes vieren Feest” van de zingende buschauffeurs van de RET staat online. In maart werd het nummer al uitgebracht, maar vanaf vandaag staat ook de videoclip online op YouTube.

Het is een nummer gemaakt speciaal voor alle kameraadjes van Feyenoord. Waarom? ”Omdat de groep “Rotterdam en Trots”, zoals de zingende buschauffeurs officieel heten,  het belangrijk vinden dat kinderen op zeer jonge leeftijd kennis maken met de mooiste club van Nederland, generatie op generatie”, aldus Aad van Hemert.

De videoclip is gefilmd en geregisseerd door Leonardo Pansier, beter bekend van de filmdocumentaire “The Other Side of The Heart is White”. Die film ging over het clubgevoel en beleving van de supporters van Feyenoord.

Net als bij het kampioenslied van 2017 ”Mijn Feyenoord” maken de zingende buschauffeurs van de RET zich ook dit keer weer hard voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis met een zeer laagdrempelige actie.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Sms SOPHIA naar 4333
  • Doneer éénmalig één euro.

De actie loopt tot 31 juli 2019. Ook supporters van andere clubs of mensen die niets met het spelletje voetbal hebben mogen uiteraard meedoen.