Stichting Zwerfkatten Rijnmond plaatste onlangs een bericht om het katertje Wodan te redden. De kitten werd begin deze maand gevonden op straat: vermagerd, uitgeput en met een ernstig gewond oog. Er werd genoeg geld opgehaald om het kleine poezeltje te kunnen opereren. Stichting Zwerfkatten Rijnmond bedankt dan ook iedereen die voor een bijdrage heeft bezorgd.

Lees ook: Stichting Zwerfkatten Rijnmond; help mee voor operatie zwaargewond katertje Wodan

”Een week na de operatie aan zijn oogje gaat het langzaam maar zeker beter met kleine Wodan. Je kunt merken dat het een behoorlijke impact heeft gehad op zijn lichamelijke gestel. Hij slaapt veel, eet hele kleine porties en spelen doet hij maar af en toe. Ook groeide hij in het begin nauwelijks. Gelukkig gaat hij nu stapje voor stapje vooruit en iedere dag komt er een beetje gewicht bij. En echt, Wodan is ondanks alles een heel lief en tevreden manneke. Niet alleen wij, ook de dierenartsen zijn dol op hem”, aldus Ineke Jochems van Stichting Zwerfkatten Rijnmond.

Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Deel dit artikel