Op 3 augustus meren de beste artiesten aan in Rotterdam voor een gloednieuwe editie van Crazy Sexy Cool. Het festival typeert zich door de uitbundige thema’s en bijbehorend entertainment. Dit jaar staat in het teken van Treasure Island. “Naast de beste (live) acts worden bezoekers ondergedompeld in een avontuurlijke wereld vol zeemeerminnen, palmbomen en piratenschepen.”

Ieder jaar weet het festival grote namen uit de Nederlandse muziek scène te strikken en biedt het een podium voor echt Rotterdams Spoken Word. Dit jaar is o.a. Quintino te zien op het festival, de DJ/producer staat momenteel op nummer 25 van de DJ Mag Top 100. Maar daar stoppen de headliners niet… Met hits als ‘Hij Is Van Mij’, ‘Sex’ en ‘Whenever’ bestormden de mannen van Kris Kross Amsterdam de (internationale) hitlijsten. Ook Frenna is 3 augustus op de Mainstage te zien. Hij heeft onder meer een Edison Pop Award voor ‘HipHop Album Van Het Jaar’ en een gouden status voor zijn album ‘Geen Oog Dichtgedaan’ op zijn naam staan.

5 stages en meer dan 60 artiesten
Het aanbod is divers met maar liefst 5 stages waar o.a. Benny Rodrigues, Chivv, Dyna, Freddy Moreira, Tabitha en Paul Elstak te zien gaan zijn. Ook nieuw dit jaar is het Throwback Stage waar bezoekers kunnen genieten van classic Hiphop en R&B hits. In totaal zullen meer dan 60 artiesten hun opwachting maken op het Rotterdamse festival. De complete line-up bekijk je hier: www.crazysexycoolfestival.nl/line-up

Treasure Island
“Één van de leukste dingen aan Crazy Sexy Cool is het thema waarbij we elk jaar grootser uitpakken” aldus de organisatie. Treasure Island is meeslepend en kleurrijk. Het is een verborgen plek waar avonturiers worden betoverd in de zeemeerminnenbaai en oog in oog staan met de grootste schatkamer van Rotterdam. Dat dit aanslaat bij de doelgroep is gebleken afgelopen jaar, toen de organisatie de titel ‘Beste festival van 2018’ van de PopUnie in de wacht sleepte.

In het Kort
Crazy Sexy Cool Festival
Datum: Zaterdag 3 augustus 2019
Openingstijden: 13:00 tot 23:00 uur
Locatie: Zuiderpark Rotterdam
Minimum leeftijd: 18 jaar

Website: www.crazysexycoolfestival.nl
Facebook: www.facebook.com/cscevents
Instagram: www.instagram.com/csc_events

Aftermovie 2018: https://www.youtube.com/watch?v=qASgSsRMA9Y

Foto: Martin Hols