Naast de vertrouwde locatie krijgt PictureMomentZ een tweede vestiging in Winkelcentrum Zuidplein. De bedrijfsruimte waar Foto Hartman dertig jaar lang de klanten ontving, wordt ingericht als fotostudio en verkooppunt voor gepersonaliseerde cadeau-artikelen van PictureMomentZ.

Voor het ondernemerspaar Saskia en Sanjay is de overname van Foto Hartman een nieuwe uitdaging. “Nu we een tweede winkel hebben, gaan we verder investeren in 3D-bedrukken”, vertellen ze. “We krijgen hypermoderne apparatuur waarmee we als enige in de regio bijvoorbeeld telefoonhoesjes, borden, bestek en broodtrommels kunnen bedrukken. Over de gehele omtrek, en binnen een uur. Verder hebben we in de tweede winkel genoeg ruimte voor een fotostudio die ook actief was in de verschillende V&D filialen”

Er is goed nieuws voor de klanten van Foto Hartman. Zij kunnen op dezelfde plek terecht om foto’s te laten maken en printen. Het assortiment wordt uitgebreid en de service blijft. Marian Lotte blijft het aanspreekpunt, óók met PictureMomentZ op de gevel.

Op zondag 1 september wordt de opening groots gevierd. Om 14.00 uur starten zij bij PictureMomentZ met Dreamteam Brassband en Braziliaanse danseressen. Er wordt dan gelopen richting de nieuwe winkel, tegenover de T-Mobile/KPN. Vier dit spektakel met hun mee! Iedereen is van harte welkom.

Wil je direct een afspraak inplannen? Ga dan naar https://www.picturemomentz.nl/fotoshoot/

 

Deel dit artikel