Na een zeer succesvolle crowdfunding actie en verbouwing van paar maanden openen de twee Rotterdamse zussen Manuela Vervoort en Diane Dekker vandaag hun gloednieuwe vestiging van 30ml Coffee Roasters in het Hart van Zuid. Op een toplocatie aan het Annie M.G. Schmidtplein 14, recht tegenover het Kunstenpand, Winkelcentrum Zuidplein en om de hoek bij Ahoy.

Succesvolle franchise onderneming
30ml Coffee Roasters is een snel groeiende franchise onderneming met o.a. vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam (centrum). De focus ligt bij het maken van de mooiste koffies met verse gebrande bonen: specialty coffees. Op de kaart staan verder diverse broodjes, salades, hapjes en zelf gemaakte lekkernijen. Voor de borrel biedt 30ml goede wijnen en bieren aan. Alles kan ook worden besteld om mee te nemen.

Lees ook: Rotterdamse zussen starten crowdfunding voor 30ML in Rotterdam-Zuid

Foto’s: 30ml Hart van Zuid

Deel dit artikel