3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én ze hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met TIKTAK af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met hosting partij Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken.

Een prachtjaar verdient een fantastisch slotstuk! Na grandioze feesten gedurende Oud en Nieuw, een knallende Koningsdag, TIKTAK Festival in Rotterdam én TIKTAK x ADE resteert de organisatie nog slechts één ding: het grootste countdown-evenement van Nederland!

Aan het einde van dit jaar gaat TIKTAK los in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Respectievelijk in de AFAS Live, Breepark, Klokgebouw, Maassilo en Central Studios. Net als gedurende de voorgaande jaren zal TIKTAK een productie van de allerhoogste kwaliteit neerzetten en de absolute top uit de Nederlandse muziekindustrie uitnodigen. De line-up wordt nog bekendgemaakt maar verwacht 31 december te kunnen genieten van een eclectische mix aan artiesten, knallende shows, de allerbeste visuals en natuurlijk voldoende champagne voor iedereen! 2020 kan op geen betere manier beginnen dan met #TIKTAK!

Zie hier de allereerste teaser van TIKTAK NYE! https://www.instagram.com/p/B2MXzt9ogVi/

Blijf op de hoogte via https://tiktaknye.com/rotterdam