Barber Ed Dietz van The Incredible Barbers, Stem zonder Gezicht ambassadeur Moses Roffa en een mystery guest barber (een originele en bekende scumbag) organiseren op 13 oktober een te gek evenement: “Cutz 4 Kidz 010”. Geniet van een hapje en een drankje, muziek én laat je haar knippen. Zij zullen namelijk op zondag 13 oktober zoveel mogelijk heren knippen en scheren. Mooi initiatief, want de opbrengst van deze dag gaat volledig naar Stem zonder Gezicht. Kom langs en maak met van dit evenement een succes! De opbrengsten wordt ingezet voor een betere toekomst voor de Rotterdamse kinderen.

Voor alle klanten staat er een heerlijk Maasgoud tripel biertje klaar. En wees er snel bij want de eerste tien klanten ontvangen een gratis Rotterband! Ook Hans Worst is er voor de lekkere vette bek, al met al is er een een hoop gezelligheid, komen dus! Ook vrouwen zijn uiteraard welkom voor de gezelligheid en een donatie. Waar je mot zijn? Nou op de Benthuizerstraat 62B in Rotterdam-Noord. Lees hier op de Facebookpagina meer info over het evenement.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Over Stem zonder Gezicht
Stichting Stem zonder Gezicht (SzG) is een Rotterdams initiatief, gestart eind 2016 door Vanessa Umboh. Uit solidariteit met de 40.000 Rotterdamse kinderen in armoede leeft zij zelf al een paar jaar van 28 euro per week. Met SzG geeft zij al “haar” 40.000 kinderen een stem. Dat doet ze samen met en dankzij een team van gemotiveerde vrijwilligers, partners, donateurs en sponsoren.

Stem zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor de kinderen die onzichtbaar blijven wegens armoede. Bewoners, ondernemers, wijkorganisaties, scholen, (culturele) instellingen, politici. Stem zonder Gezicht roept iedereen in de samenleving op om gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen en alle kinderen als ‘onze’ kinderen te gaan zien. Zo kunnen zij deze kinderen beschermen, begeleiden en ze liefde, aandacht en erkenning geven.

Foto: Timon Visser/Ed Dietz