Roy Dames werkt momenteel aan een vervolg op de serie De Willems Kantine uit 2006. De Willems Kantine, toen en nu is een 3-delige aanvulling op de oorspronkelijk 6-delige serie die in 2006 werd uitgezonden door RTV Rijnmond en SBS6. Een serie over de enerverende gebeurtenissen rond personeel en gasten van het Rotterdamse havencafé de Willems Kantine.

Anno 2019 is de Willems Kantine met de grond gelijk gemaakt en is op diezelfde plek een brede boulevard met een strakke winkelpui verrezen. Hoe is het de geportretteerde bezoekers de afgelopen jaren vergaan? In het driedelige vervolg De Willems Kantine, toen en nu tekent filmmaker Roy Dames het op.

Om de documentaireserie te realiseren is Roy Dames een crowdfunding campagne gestart. Het publiek kan de serie dus mede mogelijk maken. Als de filmmaker binnen 35 dagen €17.500 ophaalt, kan hij doorgaan met de opnames van de serie, zodat De Willems Kantine, toen en nu gerealiseerd kan worden. Benieuwd hoe het de bezoekers en het personeel van het café nu vergaat? Ga naar de crowdfundingpagina: www.cinecrowd.com/willems-kantine.

Deel dit artikel