Op zaterdag 8 februari 2020 vindt het evenement ‘Schaatsen voor Daniel’ plaats op de Schaatsbaan in Rotterdam. Schaatsen met als doel om wetenschappelijk kankeronderzoek mogelijk te maken in het Erasmus MC.

Iedereen is welkom. Getraind, ongetraind, jong en oud. Dus haal je schaatsen uit het vet en kies een tijdsblok dat voor jou het beste uitkomt. Ben je niet in het bezit van schaatsen? Dan kan je deze huren bij Schaatsbaan Rotterdam vanaf 6 euro.

  • Tijdsblok 1: 16.00 – 17.00 uur
  • Tijdsblok 2: 17.15 – 18.15 uur
  • Tijdsblok 3: 18.45 – 19.45 uur
  • Tijdsblok 4: 20.00 – 21.00 uur

Je kunt deze middag niet alleen schaatsen op de 400 meter baan, er zal ook voldoende entertainment aanwezig zijn. Live muziek, ‘koek en zopie’, maar ook de Funbaan is de gehele dag open. Kortom, een gezellige middag voor een goed doel. Voor wie ga jij schaatsen?

Hoe werkt het?
Men schrijft zich in voor 10 euro. Die 10 euro gaat uiteraard naar het Daniel den Hoed Fonds. Wanneer je je inschrijft heb je een eigen actiepagina. Deze actiepagina kun je binnen je sociale netwerk delen(Facebook, Instagram, Twitter etc.). Mensen kunnen dan op deze pagina doneren. Alle donaties en het inschrijfgeld worden bij elkaar opgeteld en dit zal de opbrengst voor Schaatsen voor Daniel vormen. Bij de schaatsbaan kun je ook QR codes scannen en dan ook een donatie doen.

Inschrijven kan hier: www.schaatsenvoordaniel.sportenvoordaniel.nl/uitdagingen/actie-starten

Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent ‘Schaatsen voor Daniel’ zet je zelf op aanwezig / geïnteresseerd in het Facebookevenement of volg ons op Instagram.