Na de uitverkochte TIKTAK New Years Eve edities komt TIKTAK op zondag 26 april tijdens Koningsnacht terug naar Rotterdam met een koninklijke line-up die binnenkort bekend gemaakt wordt! Bereid je voor op de beste eclectische artiesten, kwalitatief hoogstaande shows en de mooiste party people van het koninkrijk, Koningsdag kan op geen betere manier beginnen.

Eenmaal bijgekomen van TIKTAK NYE kijkt de organisatie altijd direct uit naar één van de mooiste feesten van het jaar: Koningsdag! En dan met name de avond ervoor want dan mogen we weer keihard genieten van de TIKTAK Kingsnight Special in de Maassilo Rotterdam! Haal die oranje outfits maar vast tevoorschijn, bedank Willem voor de vrije dag erna, accepteer bij voorbaat dat je met een kater aan Koningsdag begint en omcirkel het adres van de Maassilo groot op de dichtstbijzijnde kaarten van Rotterdam. Het is Kreupel of Koning dus alle remmen mogen los tijdens Kingsnight 2020!

Meer info: www.tiktakkingsnight.nl