Uber maakt het in deze periode voor restaurants makkelijker om zich aan te melden, onder meer door een snelle onboarding en geen activeringskosten. Inmiddels zijn er dan ook meer restaurants partners bijgekomen op het platform. Zo kun je nu in Rotterdam ook bestellen bij:

  • Spaghetteria
  • Pizzabakkers
  • Roffa Restobar
  • KFC

Geen bezorgkosten
Nu veel mensen verplicht thuis zijn wil Uber Eats de toegang tot een maaltijd makkelijker maken. Daarom zijn er tot 6 april geen bezorgkosten. Let wel: Bij een bestelling moet de code HOMEDELIVERY worden gebruikt; dit staat ook aangegeven in de app. 

Mocht je het fijn vinden om toch even de deur uit te gaan en wat frisse lucht te scheppen: het is vanaf vandaag ook mogelijk om afhaal bestellingen te plaatsen via het Uber Eats-platform.

Contactloos bezorgen
De veiligheid en het welzijn van iedereen die Uber gebruikt, staan altijd voorop. Daarom is het mogelijk om een notitie toe te voegen bij de bestelling, om zo de koerier te laten weten hoe de bestelling bezorgd moet worden. Je kunt hier een notitie achterlaten als “Zet mijn bestelling voor de deur” of “Graag aanbellen en in de hal zetten”.